Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
140 ar Berlitz - 14,0% rabatt

För att språk förenar!

Språk är en nyckel till framgångsrik kommunikation och förståelse mellan människor. Språkkunskaper binder oss samman, ger oss möjligheter att känna samhörighet över generationer, kulturer och nationsgränser.

I 140 år har Berlitz framgångsrikt lärt ut språk och bidragit till ökad förståelse och global samhörighet. Detta är något vi brinner för att göra i 140 år till!

För att fira Berlitz 140 års-jubileum har vi ett erbjudande så att du kan prova på att utveckla dina språkkunskaper tillsammans med Berlitz, en av världens ledande språkutbildare. Dra fördel av vår erfarenhet och upptäck hur mycket du lär dig på kort tid!

Berlitz 140 år – jubileumserbjudande:

14,0% rabatt på lärarledd språkutbildning i Berlitz utbildningslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö. Erbjudandet gäller alla våra premiumprogram för individuell utbildning.

Individuellt premiumprogram

  • Lärarledd individuell utbildning där deltagaren tränar konversation minst 50% av tiden

  • Målinriktat och effektivt kursprogram

  • Utbildningsinnehåll anpassas efter intressen och förbättringsbehov

  • Flexibelt startdatum samt inbokning de tider deltagaren själv väljer

  • Kan bokas intensivt under en vecka eller uppdelat på 1 – 2 tillfällen i veckan

  • Gäller alla språk som levereras av Berlitz i Sverige

Boka dina privatlektioner Premium>

Kids & Teens utbildningar

  • Språkutbildning för barn och tonåringar 4 – 17 år gamla i engelska och svenska

  • Utbildningsinnehåll anpassat efter barnets intressen och förbättringsbehov

  • Flexibelt startdatum samt inbokning de tider familjen själv väljer. Kan bokas intensivt under en vecka eller uppdelat på 1 – 2 tillfällen i veckan

Boka privatlektioner för Kids & Teens >

Få 14,0 % rabatt på din onlinebeställning genom att använda koden: 140years

Boka senast 31 mars och följ med i samtalet!


Varför Berlitz?

Med Berlitz lär du dig språk eller förbättrar dina språkkunskaper på ett naturligt sätt. Tack vare vår kommunikativa pedagogik kommer du snabbt att börja tala, lyssna och tänka på språket som du studera, precis som om du vore utomlands. Våra lärare utbildade i Berlitz kommunikativa pedagogik undervisar enbart i sitt modersmål och fokuserar alltid på varje deltagares intresseområden och språkbehov. Den innovativa pedagogiken gör att du känner dig bekväm med språket direkt och ser tydliga framsteg på kort tid. Det är svårt att hitta en bättre motivation än så! Detta uppnår vi genom vår pedagogik, Berlitzmetoden® som uppfanns av Maximilian Berlitz för 140 år och fortsätter att utvecklas.

Berlitz är medlem i Auktoriserade Språkutbildares Riksorganisation

Få din rabatt

1. 1. Kontakta Berlitz och prata om olika kursupplägg.


2. 2. Välj språk samt ort och gå vidare till kundvagnen. Fyll i rabattkoden 140years och 14% dras av från totalen.
Se vår kursöversikt  >

*Villkor:

När du bokar mellan 19 februari till 31 mars 2018 får privat- och företagskunder 14% rabatt på individuella utbildningar i Berlitz utbildningslokaler. Minsta möjliga bokning är 10 individuella lektioner à 45 min. Registreringsavgift och material är ej rabatterade. Erbjudandet gäller endast nya utbildningsprogram med uppstart senast 30 april. Erbjudandet gäller inte vid framförhandlade företagspriser. Berlitz International Sweden AB generella kursbestämmelser gäller för samtliga rabatterade utbildningsprogram. .