Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Job Vacancies

Berlitz Stockholm söker Receptionist/Sommarvikariat

Med över 550 språkskolor i 70 länder är vi en av världens ledande språkleverantörer. Nu söker vi en receptionist för två kvällar i veckan samt sommarvikariat till Berlitz Stockholm.

Din möjlighet:
Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb med många olika arbetsuppgifter i en internationell miljö. Ditt huvudansvar är kundservice för privat- och företagskunder samt intern service. Det är en utmanande tjänst med möjligheter för personlig och professionell utveckling. Tjänsten är en visstidsanställning på 12 månader med goda möjligheter till förlängning.

Dina uppgifter:
Du bemöter kunder och medarbetare på vårt språkcenter i centrala Stockholm och tar hand om receptionen. Du arbetar strategisk med schemaläggning av lektioner och uppföljning av dessa. I detta ingår arbete med en bemanningspool av lärare. Du administrerar kring utbildnings- och säljprocesser.

Tjänsten avser två eftermiddagar/kvällar samt extra vid behov. Totalt 8 h/vecka. Arbetstider 16:00 - 20:00 två pass i veckan.

Ordinarie arbetstider:
Tisdagar 16:00 - 20:00 och varannan månad torsdag/fredag 16:00 - 20:00.

Under sommaren:
6 veckor heltid med varierande arbetspass 07:30 - 16:00 alt. 11:30 - 20:00. Schemat kan anpassas vid behov. Vi ser gärna att du är en flexibel person och har möjligheter att anpassa ditt schema till förändring i arbetsbelastning.

Din profil:
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av kundservice eller administration och brinner för positivt kundbemötande. Du trivs i en internationell miljö och har utmärkta kunskaper i svenska och engelska. Då tjänsten innehåller mycket socialt arbete ser vi att du har en god kommunikativ- och samarbetsförmåga.

Arbetet i receptionen innebär att det kan ske flera saker samtidigt som kräver uppmärksamhet. Det är viktigt att du kan planera ditt arbete och samtidigt hantera dagliga deadlines. Du är sedan tidigare en van datoranvändare och behärskar Officepaketet, användning av databaser, säljstöd och sökfunktioner. Du har erfarenhet av telefon som arbetsredskap.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är driven, noggrann och självständigt kan genomföra dina projekt. Vi tror att du är en student alternativt har en annan deltidstjänst och söker extrajobb.

Ansökan tas enbart emot via e-post. Skicka din ansökan märkt med "Reception" till recruiting@berlitz.se. Vid frågor kontakta Darja Silwer 08-412 13 00. Intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 22 januari 2017.

Vi ser fram emot din ansökan!