Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Job Vacancies

Sales manager / corporate customer consultant

När vi rekryterar söker vi talangfulla säljare som kan skapa nya kunder till våra tjänster och arbeta vidare med våra existerande företagspartners. Vi vill ha duktiga medarbetare som tycker om att arbeta med människor och som berikar den internationella atmosfären på vårt företag genom ett vänligt och öppet bemötande.

Din profil:
Du har ett övertygande sätt och kan bemöta alla kunder med engagemang och förhandlingsskicklighet. Du har utmärkta kommunikativa egenskaper, en hög nivå av kundfokusering och du är flexibel. Du är ambitiös och drar fördel av ditt entreprenörstänkande och din företagsamhet. Du har erfarenhet och utbildning inom turism eller hotellsektorn eller högre studier. Du bör ha minst tre års professionell erfarenhet av försäljning. Du har utmärkta kunskaper i engelska och talar helst ytterligare ett språk.

Din möjlighet:
Berlitz är ett av de mest framgångsrika globala aktörerna på den dynamiska tillväxtmarknaden för utbildningsföretag. Med över 550 språkskolor är vi en av världens ledande leverantörer. Som företagskonsulent får du möjlighet att ta ansvar och aktivt tillföra oss nya kunder. Våra tjänster inom språkutbildning, interkulturell träning samt företagsseminarier och workshops är ditt kärnområde. Vi sörjer naturligtvis för att ge dig praktisk och genomgående introduktion till ditt nya försäljningsområde.