Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Job Vacancies

Traineeprogram - framgångsrik början på Berlitz.

Vi söker talangfulla, kommunikativa personer som vill arbeta med försäljning, skaffa nya kunder till våra högkvalitativa tjänster och att arbeta vidare med våra existerande företagspartners. Vi vill ha medarbetare som tycker om att arbeta med människor och som berikar den internationella atmosfären på vårt företag genom ett vänligt och öppet bemötande.


Din profil:
Du har ett övertygande sätt och kan bemöta alla kunder med engagemang och förhandlingsskicklighet. Du har utmärkta kommunikativa egenskaper, en hög nivå av kundfokusering och du är flexibel. Du är ambitiös och drar fördel av ditt entreprenörstänkande och din företagsamhet. Du har erfarenhet och utbildning inom turism eller hotellsektorn eller högre studier. Du bör ha minst tre års professionell erfarenhet av försäljning. Du har utmärkta kunskaper i engelska och talar även andra språk.


Din möjlighet:
Berlitz är ett av de mest framgångsrika globala aktörerna på den dynamiska tillväxtmarknaden för utbildningsföretag. Med över 550 språkskolor är vi en av världens ledande leverantörer. Ett praktiskt traineeprogram väntar på vår säljavdelning. Vi erbjuder möjligheten att ta ansvar som företagskonsulent eller som chef för ett Berlitzkontor. Våra tjänster inom språkutbildning, interkulturell träning, företagsseminarier och workshops är kärnområdet för denna position.


Vi sörjer naturligtvis för att ge dig praktisk och genomgående introduktion till ditt nya försäljningsområde. Ett utmanande jobb med resultatbaserad lön väntar på Berlitz.