Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Virtual Study

eBerlitz

Vill du förbättra dina språkkunskaper eller lära dig ett nytt språk på ett flexibelt sätt och oavsett plats trots hektiskt arbetsschema?

Du behöver ett utbildningskoncept som är skräddarsytt och passar dina behov. Berlitz e-learning gör det möjligt utan att behöva lämna kontoret, hotellet eller gå hemifrån.

Vi erbjuder fem innovativa utbildningskoncept:

Blended Learning: CyberTeachers & telefonlektioner

Kombinationen av individuella telefonlektioner och en licens för CyberTechers. Det finns flera möjligheter för snabbare resultat.

Telefonlektioner

Personlig lärarledd privatundervisning per telefon med en infödd språkcoach, speciellt anpassat innehåll och korta lektioner för maximal framgång.

Berlitz Virtual Classroom

Interaktivt och flexibel lärarledd undervisning med en infödd språklärare över internet. Det finns tre olika utbildningslösningar: Virtual Intensive Group med 3-5 deltagare, Privatlektioner eller företagsintern utbildning.

CyberTeachers Live

CyberTeachers Live är en hanledarassisterad version av vårt prisbelönta onlineprogram. Med denna lösning kombinerar du det bästa med närvaron av en personlig handledare för dina konversationslektioner som genomförs i våra virtuella klassrum och CyberTeachers Live som erbjuder dig personlig handledning dygnet runt, 5 dagar i veckan.

>Du kan även hitta Berlitz International Sweden AB’s kurser på utbildning.se