Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Berlitz Language Center Göteborg

Göteborg

10

Välkommen till Berlitz språkcenter i Göteborg

Vårt högkvalificerade internationella team och den framgångsrika Berlitzmetoden® säkerställer språkutbildning i toppklass. Vi erbjuder ett omfattande utbud av grupp- och privatundervisning och har specialiserat oss på intensivkurser som Total Immersion® och hel- och halvdagsutbildningar. På vårt språkcenter i Göteborg erbjuder vi lärarledd utbildning i engelska, svenska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, ryska, kinesiska, japanska och danska. Övriga språk kan du läsa genom Berlitz Virtual Classroom.

Vi erbjuder affärsseminarier för expats och chefer på alla nivåer i organisationen exempelvis inom ledarskap, projektledning, coaching, interkulturella färdigheter och finans.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och nivåbedömning av dina språkkunskaper som inte är bindande. Kom förbi och besök oss eller ring oss. Berlitz team Göteborg ser fram emot att träffa dig. Mejla gärna till mail@berlitz.se.

Om du vill göra ändringar i ditt schema, vänligen kontakta receptionen gothenburg@berlitz.se eller ring 010-510 23 40.
Våra öppettider är måndag - fredag 8:00 - 20:00 året runt. Vi har stängt röda dagar och dag före röd dag stänger vi kl 15:00

Du kommer till oss lättast med kollektivtrafik (Brunnsparken).