Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
140 years Berlitz - 14,0% discount

Berlitz individuella språkkurser:

- den intensiva språkupplevelsen!

 

Uppfriskande intensiv och anpassad språkkurs - djupdyk i språket!!  Berlitz språklärare utbildar på sitt modersmål i det språk som du vill studera och skräddarsyr dina lektioner för dina behov. Passa på att komma igång snabbt med intensivkurs och nå dina språkmål i rekordfart i sommar! 

Fira 140-årsjubileum med Berlitz:

Spara 14.0% på din bokning fram till 31 Juli 2018!

Boka Individual Instruction Premium till ett reducerat pris! Du kan ta dina lektioner på våra språkcenter i Stockholm, Göteborg eller överallt i Sverige en-till-en i Berlitz digitala klassrum!ook.

Nå dina mål direkt: Så här kommer du igång med privatundervisning

Quick learning progress
 • Lektioner en-till-en med din lärare
 • Du talar minst 50% av tident
 • Du lär dig med Berlitzmetoden® som är en konversationsmetod
Even more intense

Vår rekommendation för de som vill gå ännu fortare fram: 


 • Individuell utbildning när den är som mest intensiv
 • 12 privatlektioner per dag (8h)
 • En dubbellektioner per dag med två lärare
 • Affärslunch med din språkläraren
 • Du når garanterat dina språkliga mål

Boka Berlitz Total Immersion® nu och spara 14%!

Berlitz Total Immersion

Individual planning
 • Kursinnehållet anpassas till dina önskemål
 • Flexibelt schema
Effective goal achievement
 • Praktiskt innehåll som gör att du kan kommunicera omedelbart på främmande språk
 • Mer språkkunskaper på kortare tidore

Du når garanterat dina språkliga mål.

Book now


Varför Berlitz?

Med oss lär du dig på ett nytt och naturligt sätt. Under lektionerna kommer du snabbt att börja tala, lyssna och enbart tänka på språket som du lär dig, precis som är du är utomlands. Våra speciellt utbildade lärare undervisar bara på sitt modersmål och anpassar alltid efter dina behov och din målsättning. Innovativa undervisningstekniker gör att du känner dig bekväm med det nya språket från början och hela tider går framåt. Så blir du verkligen motiverad!

Den här intensiva, individuella och framgångsorienterande upplevelsen i språket är den beprövade Berlitzmetoden®. Det togs fram av vår grundare Maximilian Berlitz och har ständigt utvecklats sedan starten.

*Villkor

För kurser som bokas från 1 juni till 31 juli 2018, erhåller privat- och företagskunder få 14% rabatt på kursavgiften klassrumsundervisning på våra språkcenter i Stockholm och Göteborg listande på www.berlitz.se eller i vårt digitala klassrum och kan bokas under kampanjperioden.
Rabatten gäller för Berlitz Individual Instruction Premium och Total Immersion® i valfritt språk samt för privatlektioner i Berlitz digitala klassrum. Minsta bokning är 20 lektioner à 45 minuter vardera för Individual Instruction Premium och två dagar för Total Immersion®.
Kampanjen gäller ej rabatterade produkter samt utbildningsmaterial och serviceavgifter. Den gäller endast för nya kurser och den bokade kursen måste påbörjas senast den 16 september 2018. 
För företags kundbokningar under kampanjperioden tillämpas rabatten endast på listpriset, vilket inte kan kombineras med andra särskilda villkor eller rabatter i enlighet med samarbetsavtalet. De allmänna villkoren för Berlitz International Sweden AB gäller.


 
Kontakta