Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Berlitz Teens 12 +

Berlitz Teens

Framgångsrik språkinlärning för tonåringar.

Utnyttja kontrollen av kommunikationen

Time Zones-programmet fokuserar på konversation och kommunikation i en kul och stimulerande miljö

Dra nytta av en ny erfarenhet och ha en minnesvärd tid medans du lära dig engelska. Time Zones-programmet presenterar den underbara världen av det engelska språket ur ett internationellt perspektiv: Öva engelska genom engagerande aktiviteter och workshops för att förbättra din hör- och talförmåga. Dina språkkunskaper - från engelsk grammatik till ordförråd - finjusteras med hjälp av läromedel i engelska som utvecklats av National Geographic.

Ett nytt perspektiv på engelska
• Lär dig genom privat- eller grupplektioner
• Med fokus på samtal och kommunikation
• Dyk in i den fascinerande värld av engelska med den kompletterande läroboken, arbetsboken och multimedia
• Lär dig mer om populärkultur och ämnen som kretsar kring dina intressen
• Utformad speciellt för dig: skräddarsytt innehåll som riktar sig till dina erfarenheter

Lär dig medans du har kul
Time Zones kombinerar lärande med en myriad av roliga, engagerande aktiviteter för att fördjupa dig i språket. Denna fördjupning är en av de viktigaste aspekterna av Berlitzmetoden®, och i slutet av kursen kommer du att vara mer säker på att tala språket i skolan eller privat. Ökad kommunikationsförmåga, bättre språkkunskaper, och en hel del roligt väntar dig.
Som ett komplement till din utbildning i engelska, kompletterar denna roliga kurs perfekt lärandet i skolan genom att rikta en spotlight på global populärkultur samtidigt som du vässar ditt kritiska tänkande. Medan du lära dig engelska, upptäcker du mer om världen omkring dig och hur du kan engagera dig i den, vilket öppnar dörrar till spännande akademiska och yrkesmässiga möjligheter, både hemma och utomlands.
Läroboken, arbetsboken och multimedia som utvecklats av National Geographic visar vidden och skönheten av vår planet. Och det internationella innehållet hjälper varje tonåring förstå att trots att vi alla lever på samma planet, är kulturer ändå formade annorlunda, vilket bidrar till den totala rikedomen i det globala samhället.