Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Berlitz Language Center Malmö

Malmö och Öresundsregionen

Berlitz Malmö

Berlitz Malmö hjälper företag, privatpersoner och myndigheter med utbildning i språk, kommunikation och interkulturell träning. Vi erbjuder kurser i engelska, svenska, spanska, franska, italienska, tyska, ryska, portugisiska, danska, kinesiska och övriga språk.

Vår språkutbildning utgår från den beprövade Berlitzmetoden® som fokuserar på konversation och aktiva språkfärdigheter som förankras i relevant sammanhang. Vi erbjuder flexibla lösningar för vuxna, studenter och ungdomar såväl som för affärsfolk och expatriater.

Våra utbildningar inom interkulturell kommunikation riktar sig till expatriater och deras familjer, medarbetare på multinationella företag samt internationella ledningsgrupper.
Med oss kan du läsa morgon, eftermiddag eller kvällar på vårt kontor på Regus Triangeln eller på din arbetsplats.

Berlitz har utbildat miljoner människor världen över i att kommunicera på främmande språk på ett snabbt och effektivt sätt. Våra erfarna språkinstruktörer undervisar på sitt modersmål och individanpassar utbildningen utifrån behov och målsättning genom anpassad privatundervisning eller små grupper. Våra lärare hjälper dig med praktiska språkfärdigheter som du kan använda på en gång och når mätbara resultat genom skräddarsytt kursmaterial.

Vare sig du letar efter kurser i svenska, engelska, spanska, eller interkulturell träning hittar du det i Malmö.

Utbildningar/Tjänster

Individuella program
Total Immersion®
Privatundervisning
Affärsengelska
CyberTeachers Live
CyberTeachers & telefonlektioner
Berlitz Virtual Classroom® privat
Berlitz Virtual Classroom® små grupper


Företagslösningar
Interkulturell träning
Språkutbildning
Språktest vid rekrytering