Boosta dina språkkunskaper idag:

Individuell språkträning med privatlärare

Personlig träning är det mest effektiva sättet att nå snabba och tydliga resultat. Det gäller både med en privat tränare på gym och när man ska lära sig ett språk eller förbättra sina språkkunskaper. Berlitz intensivutbildning ger dig många fördelar och rätt förutsättningar för att nå dina språkliga mål. Allting handlar om dina behov: språktränarna du kommer att träffa anpassar innehållet efter din målsättning, du väljer kursinnehåll och veckan att boka in. Det är precis som att sätta upp ett träningsprogram med din PT. Håll dina språkkunskaper i trim med Berlitz individuella intensivutbildning!

Ta chansen och träna med Berlitz i sommar!

Beställ senast 18 augusti och boka in träningen före 8 september
med 20% sommarrabatt*

Stoerer

Så många anledningar att boka:

  • Snabb inlärningstakt med privatlärare där du övar konversation minst 50% av tiden

  • Utbildningsinnehåll anpassat efter dina språkbehov

  • Välutbildade lärare som undervisar i sitt modersmål

  • Välj bland 12 språk, exempelvis engelska, svenska, franska, spanska, tyska och ryska

  • Du väljer själv en vecka som passar dig i sommar

  • 8 lektioner á 45 min (6 timmar) per dag. Fördelas vanligtvis på ett förmiddags- och ett eftermiddagspass


Book Online

*Villkor:

Kunder som beställer senast 18 augusti har möjlighet att erhålla privatundervisning Berlitz Instruction Premium med 20% rabatt. (Kursmaterial à SEK 900 ingår inte i erbjudandet). Beställningar som görs under kampanjperioden ger 20% på standardkurspriset SEK 25.020 för en kurs på 40 lektioner. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden eller lektionspriser som styrs av kontrakterade priser och ramavtal.

Rabatterbjudande gäller för alla tillgängliga språk och lektionerna måste genomföras senast 8 september 2017 på Berlitz språkcenter i Stockholm eller Göteborg. Erbjudandet gäller bara nya kursbokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Berlitz International Sweden ABs kursbestämmelser och villkor gäller.

Image: ©iStockphoto/sanjeri