Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Business Swedish for Professionals

Affärssvenska för yrkesverksamma

 

Skräddarsydd coachning

Efter att ha studerat svenska en tid har du förmodligen bekväm med att prata svenska i sociala sammanhang. Utmaningen ligger i att ta din svenska till nästa nivå och använda språket i ditt dagliga arbete. För att göra detta behöver du exponeras för mer affärsrelaterat ordförråd och jobbsituationer samt fokusera på flyt och uttal.

Det kan vara svårt att öva på din affärssvenska när dina samtalspartners byter till engelska hela tiden. Du behöver en stödjande omgivning för att kunna utveckla din svenska, bygga ditt självförtroende och leda konversationen. Med bättre flyt i språket går det lättare att komma vidare och det känns mer naturligt att använda svenskan i jobbsammanhang.

En typisk kurs i affärssvenska fokuserar inte på nivå utan snarare på språkfärdigheter, funktioner och relevanta ämnen. Som referensram ligger kurserna på intervallet Berlitz nivåer 5-8 (CEF B1/B2). Inom detta ramverk tar vi fram en utbildning utifrån de språkfärdigheter och ämnena som är relevanta för dig. Viktiga framgångsfaktorer är att kontinuerligt bygga upp ordförrådet inom relevant affärsområde och utveckla flyt i språket.

Några exempel på relevanta ämnen inom affärssvenska:

  • Svenska för arbetsplatsen
  • Presentationer
  • Kundmöten
  • Skriftlig kommunikation
  • Prata om ekonomi, redovisning
  • Kundtjänst
  • Myndighetssvenska

Vi börjar med en personlig intervju och genomför nivåtest och behovsanalys för att fastställa din språkliga bakgrund, behov, målsättning och förväntningar. Efter detta kan vi rekommendera rätt program för dig.

Vi hjälper dig att uppnå nivån i svenska du behöver för kvalificerade jobb i Sverige.   Hitta kompetensutveckling, Utbildning.se

Berlitz Team Sverige