Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Berlitz Language Center Stockholm

Stockholm

Välkommen till Berlitz språkcenter i Stockholm

Vårt högkvalificerade internationella team och den framgångsrika Berlitzmetoden® säkerställer språkutbildning i toppklass. Vi erbjuder ett omfattande utbud av grupp- och privatundervisning och har specialiserat oss på intensivkurser som Total Immerison® och hel- och halvdagsutbildningar. På vårt språkcenter i Stockholm erbjuder vi lärarledd utbildning i engelska, svenska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, finska, ryska, polska, kinesiska, arabiska och kurdiska. Övriga språk kan du läsa genom Berlitz Virtual Classroom.

Vi erbjuder affärsseminarier för expats och chefer på alla nivåer i organisationen exempelvis inom ledarskap, projektledning, coaching, interkulturella färdigheter och finans.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och nivåbedömning av dina språkkunskaper som inte är bindande. Kom förbi och besök oss eller ring oss. Berlitz team Stockholm ser fram emot att träffa dig. Mejla gärna till info@berlitz.se.

Om du vill göra ändringar i ditt schema, vänligen kontakta receptionen stockholm@berlitz.se eller ring 08-412 13 00.
Våra öppettider är måndag - fredag 8:00 - 20:00 året runt. Vi har stängt röda dagar och dag före röd dag stänger vi kl 15:00

Du kommer till oss lättast med tunnelbana (Hötorget / T-Centralen) eller med buss till Norra Bantorget (50, 69).