Språkutbildning eBerlitz Testing Services Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz företaget Boka Online
 
Berlitz Language Center Stockholm

Språklärare sökes

BERLITZ SÖKER FRILANSANDE SPRÅKINSTRUKTÖRER I SVENSKA FÖR AFFÄRSKUNDER

Berlitz Corporation är ett världsledande företag inom språk och kommunikation med över 550 språkskolor i 70 länder. Vi har för närvarande behov av frilansande instruktörer som kan leverera högkvalitativ undervisning i svenska i Stockholmsområdet.

Din framtida arbetsplats:
Du kommer att arbeta i en internationell, utvecklande och dynamisk miljö med trevliga och positiva kollegor och kunder. Det är ett givande arbete där eleverna utvecklas snabbt med vår konversationsmetod. Samtidigt som man själv får lära sig mycket om andra kulturer, får man också insikt i näringslivet då vi kommer i kontakt med många kunder i olika branscher vilket både är givande och lärorikt.

Om tjänsten:
Du kommer att undervisa i svenska enligt Berlitzmetoden® och samtidigt dokumentera elevens pedagogiska utveckling. Du som instruktör ska kunna motivera genom att vara kreativ och dynamisk, samtidigt som du skapar en struktur i undervisningen. Undervisning sker på vårt kontor i centrala Stockholm samt ute hos kund. Vi samarbetar genom hela organisationen gällande elever inom vårt team.

Din profil:
Du är intresserad av språk och vill arbeta i en internationell miljö. Vi har krav på att undervisningsspråket, i detta fall svenska, är ditt modersmål. Du har minst kandidatexamen/och eller företagsrelaterad arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av undervisning är meriterande men inte nödvändigt. Vi tillhandahåller instruktörsutbildning, genom nätbaserad undervisningssupport samt lokal coachning för att kunna tillämpa Berlitzmetoden®.

Som person är du kreativ, engagerad och lyhörd. Vi ser även att du är självgående då du själv ska leda lektioner samt är noggrann gällande dokumentation. Det är viktigt att du har en professionell inställning och är noga med tider. Du kan samarbeta med andra och är villigt att hitta flexibla lösningar.

Vi tror att du har en annan deltidssysselsättning som du vill kombinera med detta arbete. Vi söker instruktörer för både dag- och kvällstid mellan 08:00 - 20:00 måndag till fredag. Du sätter dina egna arbetstider inom våra öppettider.

Din ansökan:
Ansökan tas enbart emot via e-post. Skicka din ansökan till teaching@berlitz.se och notera i ämnesraden med "Instruktör i svenska Stockholm". Vid frågor kontakta Darja Silwer på 08-412 13 00. Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!